Les activitats per la Marató de TV3 al Baix Vallès recapten més de 30.000 euros

La jornada contra el càncer al territori va aplegar una quarentena d'actes per recollir fons

Societat

Les activitats per la Marató de TV3 al Baix Vallès recapten més de 30.000 euros
Les activitats per la Marató de TV3 al Baix Vallès recapten més de 30.000 euros

Quan encara es poden seguir fent donacions a la Marató de TV3 contra el càncer de 2018, ja s'han donat a conèixer les primeres xifres de recaptació de les activitats que es van dur a terme al Baix Vallès. A falta de comptabilitzar-se totes les dades i de sumar la recaptació d'actes que encara no s'han produït, la Marató assenyala que es van recollir al voltant de 30.000 euros en les més de 40 activitats realitzades.

De la mateixa manera aquesta edició de la Marató de TV3 deixa a tot el territori català una recaptació superior als 10 milions d'euros que es destinaran a la investigació contra el càncer. Aquest recapte constitueix un rècord en la història de l'acte creat va 27 anys, durant la nit de la gala.

El càncer produeix 28 morts diàries a Catalunya i constitueix una de les primeres causes de mort al país. Tot i això, el 40% dels càncers es podrien prevenir.

Dues activitats ben diferents

Qualsevol excusa és bona per lluitar contra el càncer. Ho demostren dues activitats de caire ben diferenciat que es van celebrar al Baix Vallès el cap de setmana passat.

Per una banda, el vermut i tall de cabells a Mollet a càrrec del grup de perruquers Cabell Boig que va aconseguir recaptar 1.700 euros. Per l'altra, l'activitat organitzada per la Penya Blaugrana i el Classic club del municipi consistent en convertir-se ser per un dia en copilot d'un vehicle de ral·li  i que va aconseguir 664 euros.

Es cancel·la la gàbia de Parets

Dintre dels molts actes previstos per col·laborar amb La Marató, es trobava la instal·lació d’una gàbia en forma de cor per part de Parets Contra el Càncer a la plaça de la Vila, dintre dels actes de la Fira de Santa Llúcia celebrada també aquest passat cap de setmana.

Aquest cor ha de quedar instal·lat de forma permanent a la plaça i servirà per recollir taps d’ampolles per recollir fons en la lluita contra el càncer. Finalment, però, l’acte es va suspendre per la incertesa que existia sobre l’organització de la fira poques setmanes abans que se celebrés, i l’acte de col·locació tindrà lloc el 3 de febrer, dia en què Parets Contra el Càncer organitzarà la seva caminada anual.

Edicions locals