Renfe es compromet a enllestir les obres de l'estació de Santa Rosa el primer trimestre de 2019

L'alcalde Monràs reclama que s'accelerin els tràmits per iniciar la reforma de l'estació de Mollet-Sant Fost

Societat

La màxima responsable de Rodalies Renfe a Catalunya, Maite Castillo, s'ha compromès davant l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, a enllestir les obres de l’estació de Santa Rosa el primer trimestre de l’any vinent.

De fet, com ja avançava SomMollet a l'octubre, Renfe, que havia de tenir enllestides les obres el passat estiu, allargava la previsió de d'acabament de les millores a l'estació a principis de 2019, després d'uns retards causats per problemes tècnics causats per les aigües freàtiques. 

En concret, la directora de Renfe, Maite Castillo li ha confirmat a Josep Monràs que durant el primer trimestre de 2019 l’estació de Santa Rosa ja estarà remodelada un cop enllestida la darrera fase de les obres amb la instal·lació dels ascensors.

Durant la conversa, l'alcalde Monràs també li ha reclamat accelerar els tràmits necessaris per posar en marxa les obres de millora i accessibilitat a l’estació de Mollet-Sant Fost després del compromís adquirit fa mesos per Renfe. En aquest cas, com també avançava SomMollet, la reforma es va paralitzar perquè es van detectar problemes tècnics a l'hora d'executar les obres que han obligat Renfe a refer el projecte executiu.

Desdoblament de la R3

D'altra banda, l’alcalde Josep Monràs té previst reunir-se properament amb responsables de Fomento per tal tractar el desdoblament de la R3 al seu pas per Mollet, tenint en compte que actualment s’estan duent a terme alguns trams com és el comprès entre Parets i la Garriga.

Edicions locals