Una falsa alarma per fuita de gas fa desallotjar 250 persones de l'Institut de Sant Fost

Els bombers s'han desplaçat a la zona dels fets amb dos camions i un vehicle lleuger

Societat

IES Alba del Vallès
IES Alba del Vallès

Sant Fost de Campsentelles

A les 10.10 h els bombers han rebut un avís per una possible fuita de gas a l'Institut Alba del Vallès de Sant Fost després que dues persones del centre tinguessin símptomes d'intoxicació per molèsties als ulls i a la gola.

Segons informació dels bombers, quan han arribat al centre educatiu s'ha procedit a desallotjar al voltant de 250 -entre alumnat i personal- i a continuació s'han realitzat les pertinents proves per determinar si hi havia una "fuita de gas interna" a l'edifici.

Els bombers s'han desplaçat a la zona dels fets amb dos camions i un vehicle lleuger. De la mateixa forma també ha acudit a l'institut Protecció Civil de Sant Fost.

Amb tot, després de portar a terme el protocol, s'ha determinat que la intoxicació de les dues persones no tenia relació amb cap fuita i s'ha establert que podia ser deguda al contacte amb algun "producte químic com per exemple un producte de neteja".

De la mateixa manera s'han fet proves de monòxid en sang a les persones afectades i també s'ha establert que no havien inhalat cap gas contaminant. Dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques han atès a les dues persones ferides que no han estat traslladades a cap centre mèdic perquè segons el SEM "el seu estat no era greu".

Edicions locals