Tot a punt per viure la 42a edició del Pessebre Vivent de Martorelles

Diumenge arrencaran les funcions

Cultura

Tot a punt per viure la 42a edició del Pessebre Vivent de Martorelles
Tot a punt per viure la 42a edició del Pessebre Vivent de Martorelles

La Joventut Sardanista engegarà diumenge la 42 edició del Pessebre Vivent de Martorelles. Enguany es faran representacions els dies 23, 25, 26, 29 i 30 de desembre, i l'1 de gener, a les 18.15 h i a les 19.30 h. Els assistents gaudiran d'un recorregut de gairebé un quilòmetre als Pins d'en Rabasa, amb una interpretació plena efectes especials i pirotècnics, i amb llum i so que fan encara molt més real l'espectacle.

El pessebre es defineix com a hebreu i romà, amb vestuari adient a l'època. Destaca, a més, que es fa interactuar els visitants en moltes escenes. Entre els quadres interpretats, hi ha el mercat de Jerusalem, el Palau d'Herodes o l'arribada dels Reis Mags, així com el naixement, on tots els visitants entren a adorar l'infant. Tot seguit, a la sortida, s'obsequia els visitants amb pa torrat amb all o oli, i un porró de vi. El preu és de 6 euros, 4 euros per als infants i gratuït amb el carnet del Club Super 3.

Tot i que la primera actuació és diumenge, el Pessebre Vivent de Martorelles ja va sortir a escena el passat 8 de desembre, en la 6a Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya, al Poble Espanyol.

Edicions locals