El Tió de Nadal, plat fort del cap de setmana a Martorelles

Serà dissabte a les 11 h, a càrrec de l'Ajuntament i l'AE Galzeran

Cultura

Durant la Fira de Nadal del passat cap de setmana
Durant la Fira de Nadal del passat cap de setmana | Ona Cervera

Entre la quinzena d'esdeveniments nadalencs programats, dissabte (11 h) destaca el Tió de Nadal. L'Ajuntament de Martorelles i l'Agrupament Escolta Galzeran organitzaran aquesta activitat per fer cagar el tió al Celler de Carrencà. Per altra banda, l'Escola Orfeònica de Martorelles protagonitzarà diumenge (18 h) el tradicional Concert de Nadal. Serà al seu local de l'avinguda d'en Piera número 80.

L'Ajuntament, a més, munta diversos tallers nadalencs. Un d'ells és el de centres de taula, previst per dimarts i dimecres, i que acabarà aquest divendres (de 10 h a 13.30 h) al Centre de suport a la llar del municipi. Per últim, dissabte al matí es farà un tastet de Nadal al mercat setmanal, sota el nom de Tast'l Mercat. Hi haurà cervesa de Nadal, polvorons i cava, d'Hobac i Serralada Marina. I a les 13 h se celebrarà un sorteig d'un smartbox familiar valorat en 100 euros.

La Fira de Nadal omple l'avinguda Piera

La Fira de Nadal de dissabte a l'avinguda d'en Piera va ser una de les activitats més multitudinàries de la programació del Nadal. Hi va haver una cinquantena de paradetes instal·lades a la via principal de Martorelles i una quinzena d'activitats. Hi van participar entitats com Llamps i Trons, Gegants, l'Escola de Poesia, la Joventut Sardanista, la Unión Cultural Andaluza i l'Escola Orfeònica. També ho van fer les escoles del municipi, l'escola de dansa Pas a Pas i la cantant local Sandra Bautista.

El Celler de Carrencà, nova ubicació del Parc de Nadal

L'entitat local Genis de l'Animació Sociocultural (GASC) organitzarà a partir de dijous el Parc de Nadal al Celler de Carrencà. Enguany es canvia d’ubicació, ja que l'Envelat, on s'havia fet fins ara, s'està desmuntant per a la construcció del Centre Polivalent de Carrencà. L'esdeveniment –que es farà els dies 27, 28 i 31 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 h a 13 h– inclourà diverses activitats com l’elaboració del pingüí de Nadal o els fanalets de Reis. Els dies 27 i 3 s'impartirà el taller de capgrossos, en què podran participar també els pares i mares.

Edicions locals