L'Ajuntament de Martorelles premiat per la prevenció i reducció de la sinistralitat

Asepeyo els reconeix per cinquè any consecutiu

Societat

L'Ajuntament de Martorelles premiat per la prevenció i reducció de la sinistralitat
L'Ajuntament de Martorelles premiat per la prevenció i reducció de la sinistralitat | Ajuntament de Martorelles

El centre assistencial Asepeyo va premiar dimecres l'Ajuntament de Martorelles per la prevenció i reducció de la sinistralitat. Asepeyo reconeix així el consistori per cinquè any consecutiu. El 2012 van rebre el primer reconeixement.

El sistema d'incentius per a la prevenció permet que la Mútua retorni un percentatge de les cotitzacions per contingències professionals a les empreses que contribueixen eficaçment en la disminució de la sinistralitat laboral i duguin a terme actuacions efectives en la prevenció dels accidents de treball i malalties professionals.

En aquest cas, l’entrega correspon a l'any 2016 i l’import a retornar a l’Ajuntament és de 647,57 euros que es destinaran a la prevenció de riscos laborals.

L’alcalde Marc Candela, i la responsable de Recursos Humans, Montserrat Torrents, van ser els encarregats de rebre aquest distintiu de mans del director del centre assistencial, Juan Francisco Fernández, que va destacar la importància del reconeixement: “No és fàcil aconseguir l’incentiu, i molt menys una administració i any rere any com vosaltres. Per la qual cosa, té triple mèrit” afirmava.

Edicions locals