Amazon fomenta la lectura digital a l'escola Simeó Rabasa

Ha entregat 12 dispositius kindle i un xec per a llibres digitals

Societat

Amazon fomenta la lectura digital a l'escola Simeó Rabasa
Amazon fomenta la lectura digital a l'escola Simeó Rabasa | Ajuntament de Martorelles

Amazon va entregar dijous una dotzena de dispositius kindle i un xec per comprar llibres digitals a l'escola Simeó Rabasa del municipi.

Es tracta d'una acció comunitària que Amazon està duent a terme a les poblacions on té planta de logística per tal de fomentar la lectura digital entre els més petits i que ja va realitzar el passat mes de juny a l'altra escola del poble, Les Pruneres. 

La directora de l'escola, Manuela Moreno, el regidor d'Ensenyament, Joan F. García, els alumnes de les classes de primer i segon, els delegats i delegades primària, i algunes mestres i mares de l'AMPA han rebut el material de mans de la comitiva d'Amazon encapçalada pel director de la planta martorellenca, Michael Speich: "Tota la comunitat educativa està molt agraïda d'aquesta donació i vol donar les gràcies a l'ajuda d'Amazon per potenciar el gust per la lectura a l'escola", apuntava Moreno durant la visita.

Per finalitzar l'acte un actor ha explicat un conte teatralitzat molt divertit i educatiu on es donava molta importància al treball en equip.

Amazon in the community

A través del programa Amazon In The Community, Amazon s'implica en les comunitats al voltant dels centres logístics o les oficines corporatives, ja sigui a través de donacions de kindle a les escoles locals, o bé col·laborant en diferents iniciatives solidàries amb els Voluntaris Amazon.

Al desembre de 2014, Amazon va iniciar a Espanya les donacions kindle, un projecte que fomenta la lectura i la passió pels llibres entre els alumnes dels col·legis públics ubicats a les proximitats dels centres logístics i les oficines d'Amazon.

Edicions locals