El dinar groc a Carrencà de suport als presos polítics recull 1.100 euros

La trobada va ser diumenge i va aplegar un centenar de comensals entre els quals familiars de Jordi Cuixart

Política

El dinar groc a Carrencà de suport als presos polítics recull 1.100 euros
El dinar groc a Carrencà de suport als presos polítics recull 1.100 euros

El dinar groc de l'ANC que es va celebrar a la masia de Carrencà diumenge va servir per recaptar 1.100 euros que aniran a la caixa de solidaritat amb els presos polítics.

Un centenar de persones va participar a la trobada, entre els quals familiars de Jordi Cuixart, president d'Òmnium, en presó preventiva des de fa més d'un any. Entre d'altres, els familiars van estar acompanyats del regidor d'ERC a Martorelles Joan Marc Flores, amic íntim de Cuixart.

El dinar va estar organitzat per l'ANC Martorelles-Santa Maria de Martorelles, tot i que en aquest cas la iniciativa va sorgir del col·lectiu de Santa Maria, on, en un primer moment estava previst fer el dinar al pavelló municipal. Amb tot, segons fonts de l'organització, l'Ajuntament de Santa Maria no va donar permís, ja que "la pista no disposa de la certificació tècnica final de l'enginyeria i per això no s'hi pot desenvolupar cap activitat de caire públic fins que no se n'obtingui la certificació", diu la instància.

Conferència de Jordi Manyà

D'altra banda, el Celler de Carrencà acollirà aquest dissabte (19 h) la xerrada República. Empremta de justícia i llibertat, que anirà a càrrec de Jordi Manyà, advocat professor de Dret a la UB i exvicepresident de l'ANC.

Edicions locals