L'Envelat tancarà les seves portes amb la Nit de les entitats i el voluntariat

Serà la darrera activitat que es faci en l'equipament, abans d'enderrocar-lo

Cultura

Durant la primera edició, el 2016
Durant la primera edició, el 2016 | Ajuntament de Martorelles

El proper dissabte 10 de novembre Martorelles celebrarà la segona edició de la Nit de les entitats i el voluntariat a l’Envelat de Carrencà. Es tracta d'una gala de reconeixement al teixit associatiu del municipi que se celebra cada dos anys. Serà, d'aquesta manera, el darrer acte que acollirà l'Envelat abans que l'enderroquin per tirar endavant la construcció del nou Centre Polivalent de Carrencà.

Tot plegat consistirà en un sopar, durant el qual se celebrarà el lliurament de guardons que es dividiran en les següents cinc categories: millor activitat cultural 2017/18, trajectòria cultural, millor activitat esportiva 2017/18, trajectòria esportiva i premi al voluntariat. També es farà el lliurament de l’accésit Martorelles dels Premis de narrativa Montserrat Roig organitzats per la Biblioteca, l’Associació de Dones Montserrat Roig i l’Ajuntament. 

D'entre les categories premiades, n'hi ha dues que se sotmeten a votació popular a través del web municipal fins el 8 de novembre de 2018. Es tracta de la Millor activitat cultural –els nominats són el Festival infantil de Ball de Gitanes, la Sandra Bautista i el festival de dones CarrancaCony– i el premi a la Millor activitat esportiva –els nominats són les jugadores de futbol sala Ana Matito i Aina Torrents, el Benjamí A del CF Martorelles i el pilot de motocross Joan Cros–. 

El sopar estarà amenitzat pel grup de rumba catalana República Rumbera, i la nit comptarà també amb una petita sorpresa per acomiadar l’Envelat en la darrera activitat de l’equipament i posar en valor tots els anys de celebracions que ha acollit.

Edicions locals