Carrancà Rock muntarà el quart FiorkonFest, a Martorelles

Serà dissabte a la masia de Carrencà

Cultura

Carrancà Rock muntarà el quart FiorkonFest, a Martorelles
Carrancà Rock muntarà el quart FiorkonFest, a Martorelles

L'Associació de Músics Carrancà Rock de Martorelles organitzarà aquest dissabte (de 21 h a 4 h) la quarta edició del FiorkonFest. Es farà a la masia de Carrencà amb les actuacions de grups que formen part de l'entitat, com Psychotropic Swamp –una barreja de rock psicodèlic, progressiu, sureny i blues–, Tayo –rock metal amb influències del heavy metal dels anys 80–, i dos grups de versions, Vertidos Borne –punk-hardcore-festiu– i Conchas del asco –punk-rock-tuno-folklòric.

El festival tornarà a homenatjar Óscar Fiorkón Gómez, que "va ser durant molts anys el president de l'associació i amic de molts de nosaltres", explica Laura Campos, l'actual presidenta. "Malauradament no és amb nosaltres des de desembre de 2014, i des d'aleshores organitzem aquest festival per recordar-lo", afegeix Campos.

Les actuacions de cinc grups de l'entitat faran possible aquest festival, que és "l'esdeveniment en què més components de l'associació participem alhora", apunta la presidenta. La novetat d'enguany és que hi ha inclosa una jam session al final de tot perquè tots els assistents que ho vulguin puguin participar-hi fent la seva pròpia creació. El festival està pensat "per gaudir de la música, la creativitat i la imaginació que uns quants –principalment martorellencs i dels entorns– intenten compartir amb la resta, i per passar una bona estona", clou Campos.

Edicions locals