Passejada arreu de la Serralada Litoral per crear un herbari virtual de l'àmbit de Martorelles

Les fotografies dels elements del medi ambient que s'identifiquin es penjaran a Instagram

Societat

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, amb la col·laboració d'Aula BGT, organitzarà dissabte una passejada pels voltants de Martorelles amb l'objectiu de crear un herbari virtual a Instagram. Arrencarà a les 10 h des de l'Ajuntament de Martorelles i acabarà a les 13 h.

Els assistents podran aprendre a identificar les diferents plantes, arbustos i arbres que formen part de la Serralada Litoral per la zona de Martorelles. També seran els encarregats de fer les fotografies d'aquells elements del medi natural que es vagi identificant i penjar-les a Instagram. Per aquest motiu, els participants han de portar telèfon mòbil amb l'aplicació d'Instagram instal·lada.
Les inscripcions es poden fer als webs p.slitoral@diba.cat (Oficines del Parc de la Serralada Litoral), p.slitoral.canboquet@diba.cat (Centre d’Informació Creu de Can Boquet), p.slitoral.lleonart@diba.cat (Punt d’Informació Can Lleonart) o info@aulabgt.com (Aula BGT). El preu per als adults és de 4 €, 3 € per als nens d'entre 6 i 12 anys i els menors de 6 anys hi poden participar gratuïtament. A més, les famílies nombroses i els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals tenen un descompte del 10%.

Es recomana portar calçat adequat i roba còmoda i adequada al temps que faci, així com aigua i esmorzar.

Edicions locals