L'Ajuntament de Mollet posa en marxa un servei on-line per recuperar objectes perduts

A través d'un web es pot consultar quins són els objectes que la Policia Municipal emmagatzema a la comissaria

Societat

Mollet del Vallès

Documentació, patinets, bosses i carteres. Aquests són els objectes perduts més habituals que emmagatzema la Policia Municipal de Mollet a la comissaria. Ara, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa un nou Servei d’Atenció Ciutadana d’Objectes Perduts on-line, que permet consultar quins són els objectes localitzats i iniciar el procés per a la seva recuperació.

Per tal d’esbrinar que l’objecte perdut ha estat localitzat, es pot consultar a aquest web on hi ha un llistat de les troballes emmagatzemades a la comissaria de la Policia Municipal. En cas de trobar l’objecte perdut, cal omplir un petit formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina.

Actualment, al llistat hi apareixen una vuitantena d'objectes perduts, la majoria dels quals són documentació com targetes sanitàries, documents nacionals d'identitat i permisos de residència, però també carteres, moneders, bosses de mà i, fins i tot, una matrícula d'un cotxe trobada al pàrquing de l'Escola Montseny.

La gestió també es pot fer a través del telèfon 93 5445096 o presencialment a la mateixa comissaria (situada a la plaça Miquel Martí i Pol núm. 1, entre els carrers Pablo Picasso, Vicenç Fonolleda i Joaquim Mir) on es pot entregar, retirar o consultar tant un objecte perdut com una documentació extraviada.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8 a 21 h i els objectes es guarden durant un període de 6 mesos.

Edicions locals