La cantant martorellenca Sandra Bautista es classifica per a la fase final del Sona9

Es tracta d'un concurs musical que organitza TV3, iCat i la revista 'Enderrock'

Cultura

El jurat del concurs musical Sona9 ha decidit que la martorellenca Sandra Bautista, sigui una de les cinc classificades per a la fase final, juntament amb Cabot –Marratxí–, L'Home Brut –Beneixida–, L'Home Invent –Montcada i Reixac– i Menut –Móra la Nova–. Tot plegat es tracta d'un certamen organitzat per TV3, iCat (Catalunya Ràdio) i la revista Enderrock, que enguany arriba a la seva 18a edició.

Bautista assegura emocionada que "el que ve ara és un regal caigut del cel". I el que ve són les dues darreres proves que haurà de superar per participar a la final, el 14 de novembre. La primera és interpretar en format acústic als estudis d’iCat per al programa setmanal Sona9 dues cançons pròpies i la versió o el poema que hagin escollit a l’anterior prova de la semifinal. La segona és enregistrar una cançó original a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui amb l’assessorament del músic i productor Jordi Bastida (Els Pets, Trau, Carlos Sadness) i del tècnic de so Tomàs Robisco. Només quedaran tres grups per a la final, que tindrà lloc a la sala Luz de Gas de Barcelona.

El guanyador serà premiat amb l’enregistrament i l'edició d’un disc amb la direcció d'un productor professional, amb una campanya de publicitat a Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i la revista Enderrock, i amb una minigira de concerts promocionals per alguns dels festivals i mercats més destacats del panorama nacional. Per la seva banda, els dos finalistes obtindran la gravació d’un EP de quatre cançons en un estudi professional, a més de material musical.

Edicions locals