Vallès Visió estrena el nou programa 'Àmbit B30'

Hi haurà reportatges i entrevistes sobre la innovació, investigació i emprenedoria al llarg de l’autovia B-30

Societat

Vallès Visió estrena el nou programa 'Àmbit B30'
Vallès Visió estrena el nou programa 'Àmbit B30' | Vallès Visió

El canal de televisió baixvallesà Vallès Visió estrena aquest dilluns (21 h) un nou programa. Es tracta d'Àmbit B30, que inclou reportatges i entrevistes amb els protagonistes dels diferents agents d’innovació, investigació i emprenedoria que es concentren al llarg de l’autovia B-30.

Seran 13 capítols de 50 minuts de durada sobre el teixit industrial i de recerca conegut com Àmbit B30, i és una oportunitat per apropar l’espectador a la innovació de la mà de líders, experts i pioners, que desvelaran algunes pistes sobre el futur que arriba. A través del programa, l’espectador podrà conèixer com ben aviat els cotxes seran autònoms gràcies a enginys desenvolupats aquí, o com es pot generar energia aprofitant la fotosíntesi de les plantes. Es tracta de la quarta revolució industrial que en gran part es gesta ben a prop.

L’autovia B-30 és un corredor estratègic de Catalunya. Al seu entorn hi ha la concentració industrial més important del país. Es tracta d’un àmbit que acull a més de 30.000 empreses i representa un 17% de l’economia catalana, és un punt econòmic clau del sud d’Europa.

El nou programa de Vallès Visió compta amb la col·laboració de La Xarxa de Televisió Locals de la Diputació de Barcelona i serà emès, també, per altres televisions locals de Catalunya.

Edicions locals