Inscripcions obertes per al grup de suport emocional i ajuda mútua per a persones cuidadores

Alguns dels objectius són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, i conèixer altres persones cuidadores

Societat

Inscripcions obertes per al grup de suport emocional i ajuda mútua per a persones cuidadores
Inscripcions obertes per al grup de suport emocional i ajuda mútua per a persones cuidadores | Ajuntament de Martorelles

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorelles tornen a posar a disposició de les persones cuidadores no professionals un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) com a recurs psicològic, amb la col·laboració de Fundació J. Valiente Pulido - ACPE.

Es tracta d'un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals –no és un curs de formació–, que s'impartirà amb l'ajut d'un psicòleg en deu sessions –d'hora i mitja cadascuna– al Centre de Suport a la Llar (avinguda del Parc) els divendres de 10.30 h a 12.30 h, del 5 d'octubre al 14 de desembre. L'objectiu és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

En inscriure's, els participants es comprometen a voler compartir la seva experiència de cuidadors amb les altres persones que es troben en la mateixa situació, i a assistir a totes les sessions. Es disposa de l’ajut d’un psicòleg i té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja.

Les inscripcions es poden fer a la regidoria de Serveis Socials (avinguda d’en Piera, 70) de dilluns a divendres de 09 h a 14 h.

Edicions locals