Santa Maria s'ambienta en l'Edat Mitjana

Santa Maria de Martorelles organitza dissabte, de 10 a 20 h, la primera Fira Medieval al nucli. "Donar a conèixer el municipi" és l'objectiu de l'activitat, segons explica l'alcaldessa, Montserrat Cobo. Hi acudiran una cinquantena de menestrals.

Cultura

Santa Maria de Martorelles

Organitzat per Adismar i amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Societat Coral La Flor, dissabte, de 10 a 20 h, el nucli urbà del municipi s’ambientarà en l’Edat Mitjana. Així, les tres places principals de la vila, Joan Matons, de l’Església i de l’Ajuntament, acolliran estands de venda de productes artesans, com també tallers. Uns 45 menestrals ja han confirmat la seva assistència. Entre altres parades, es podrà trobar fusters, quilters (aquells qui fan patchwork), pintors i creadors de bijuteria. A més, també hi haurà productes d’alimentació com pollastres, entrepans i pastissos.
Pel que fa als tallers, n’hi haurà de fusteria, malabars, contacontes i altres activitats dirigides als petits. Tot aquest muntatge per transportar els visitants a l’època medieval.

Edicions locals