Contes del Japó, jocs i menjar, a la festa de la patrona de Santa Maria

El japonès Yoshi Hioki obrirà la programació explicant uns contes provinents del seu país d'origen

Cultura

Contes del Japó, jocs i menjar, a la festa de la patrona de Santa Maria
Contes del Japó, jocs i menjar, a la festa de la patrona de Santa Maria | Yoshi Hioki

L'Ajuntament organitza aquest dissabte una programació d'activitats amb motiu de la festivitat de la patrona del municipi.

Tot plegat començarà a les 17 h a Can Girona –a l'esplanada de les sequoies, al qual l'Ajuntament recomana arribar pel caminet de Can Bernardes i sense oblidar el repel·lent per als mosquits– amb el reconegut contacontes japonès Yoshi Hioki que explicarà Cuentos del Japón. I a les 19 h serà el torn dels jocs infantils tradicionals a la plaça Joan Matons.

El vespre arribarà amb la botifarrada popular a la plaça de l'Església. Els tiquets –2 €– es poden comprar a Can Xesques, Bar Costa i Farmàcia Francisco Muñoz, i inclou una botifarra i el pa, a més de la reserva de taula i casa. Es recomana portar la resta del sopar de casa.

I per postres arribarà el concurs de pastissos, també a la plaça de l'Església, amb l'objectiu de recuperar la realització de pastissos casolans. Hi podran participar totes aquelles persones empadronades a Santa Maria de Martorelles, majors de 16 anys i que no siguin professionals en la matèria. Es lliurarà un premi al millor gust i un altre a la millor presentació. Un cop finalitzat el concurs, els assistents podran tastar els diversos pastissos presentats.

Edicions locals