Aparcaments exprés als principals carrers comercials de Martorelles

Es podran fer aturades màximes de 15 minuts

Societat

Aparcaments exprés als principals carrers comercials de Martorelles
Aparcaments exprés als principals carrers comercials de Martorelles | Ajuntament de Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles ha instal·lat diverses zones "pit stop" a l’avinguda d’en Piera, el carrer de l’Horta i al carrer de Barcelona aquest mes d'agost. Es tracta d’estacionaments exprés que tenen l’objectiu de facilitar les aturades de curta durada a les zones de més demanda d’aparcament. Aquestes zones permeten fer una aturada màxima de 15 minuts i serà obligatori indicar l’hora d’arribada.

Tot plegat, "amb la voluntat de millorar la mobilitat i l’estacionament als principals carrers del municipi", segons apunten des del consistori. Amb aquest mateix objectiu, també s’ha modificat l’horari de la zona de càrrega i descàrrega que hi ha entre els números 92 i 100 de l’Avinguda Piera. D'aquesta manera, es podrà aparcar els feiners de 17 h a 20 h i els dissabtes de 10 h a 14 h amb un temps màxim d’estacionament de 45 minuts.

L'Ajuntament ha retirat també, de forma definitiva, el control horari sobre l'aparcament al carrer del Comerç.

Els nous guals, sense l'any en curs

També pel que fa a aparcaments, les plaques de gual ja no portaran el número de l’any en curs. El fet de comptar amb aquests models de placa permet identificar quin veí o veïna paga la taxa i té reservada l’entrada i sortida de vehicles a través de la vorera al seu garatge. L’Ajuntament recorda que no es pot estacionar davant els guals correctament senyalitzats tot i que, com a norma excepcional, els veïns del barri de Can Sunyer poden aparcar al seu propi gual en horari de 22 h a 08 h. El propietari d’un gual que hi trobi un vehicle estacionat, pot trucar a la Policia Local per tal que, un cop fetes les comprovacions oportunes, procedeixin a retirar el vehicle.

Aquests són els dos models de plaques de guals vàlids a Martorelles. Un (esquerra) té el número de llicència gravat a dalt a l’esquerra i l’altre (dreta) el té a la part inferior de la placa. | Ajuntament de Martorelles

 

Edicions locals