Antoni Guil s'acomiada de l'alcaldia de Montmeló amb més de 200 persones

La sala de la Concòrdia va estar plena a vessar

Política

Antoni Guil s'acomiada de l'alcaldia de Montmeló amb més de 200 persones
Antoni Guil s'acomiada de l'alcaldia de Montmeló amb més de 200 persones | Ajuntament de Montmeló

Després de 8 anys com a alcalde, Antoni Guil es va acomiadar dissabte del seu càrrec, en una sala de la Concòrdia plena amb 200 persones.

Durant el seu discurs va recordar els punts més importants realitzats pels dos equips de govern amb els quals ha treballat i va donar les gràcies als regidors, als equips tècnics i a les persones que han fet possible aquesta tasca portada a terme al llarg de vuit anys.

També va tenir paraules d'agraïment per als polítics de la resta de partits amb representació a l'Ajuntament i va reconèixer que durant aquest temps "no ha estat possible l'acord i la bona entesa amb el grup majoritari de l'oposició, més per raons personals que de caràcter polític". No es va oblidar tampoc d'agrair el suport de tota la seva família i de les persones més properes amb les que ha viscut els millors i els pitjors moments del seu mandat polític.

Guil, per últim, va assegurar que amb el seu comiat no es desvincula del municipi: "en aquest adéu vull refermar el meu compromís amb Montmeló, aquest no s'acaba, com no es va acabar al final de la meva primera etapa l'any 1999. Jo continuaré treballant per la nostra gent, des del teixit associatiu, com ho he anat fent sempre d'ençà que hi vaig arribar. Vull agrair la confiança, el suport, la col·laboració, la feina compartida i la comprensió que he trobat sempre en tota la ciutadania. Fins aviat".

Reaccions polítiques

Pere Rodríguez, alcalde accidental fins que dissabte s'esculli el substitut de Guil, va tenir paraules d'agraïment per aquests vuit anys de mandat i pel que deixa Guil com a llegat: "esforç, passió i molta dedicació".

Per la seva banda, Jordi Manils, representant d'ICV, va reconèixer la dedicació d'Antoni Guil en el seu càrrec d'alcalde, així com que no han sabut reconduir les seves diferències per tal d'arribar a un acord entre tots dos grups.

I Albert Montserrat, portaveu d'ERC, va agrair els dos anys i mig que va treballar com a regidor al costat de Guil:"malgrat les diferències ideològiques, a la política municipal el principal són les persones. Per això hem pogut treballar conjuntament durant aquest temps".

Edicions locals