El tercer Espai On comptarà amb l'actuació de Sandra Bautista

També hi haurà un tast de comerç local

Cultura

El tercer Espai On comptarà amb Sandra Bautista
El tercer Espai On comptarà amb Sandra Bautista

Les àrees de Dones, Cultura i Promoció econòmica de l’Ajuntament organitzen dissabte la tercera edició de l’Espai On al pati de la masia de Carrencà.

Es tracta d'una iniciativa que pretén crear un espai de participació de la dona on també intervinguin altres àrees del consistori. En l'edició d'enguany, el concert de la cantant martorellenca Sandra Bautista (21 h), amb els temes del seu primer disc, La casa de les mil olors, serà un dels punts forts de l'esdeveniment.

L’Espai On obrirà les portes a les 20 h i un cop finalitzi el concert de Bautista hi haurà música d'ambient fins a les 0.30 h. Com en les edicions anteriors, hi haurà un tast de comerç local dirigit per dones per reivindicar el paper protagonista de les dones en la dinamització comercial. Els assistents podran mirar i remenar l’oferta actual de moda i altres comerços del poble.

El preu d’aquesta activitat, que inclou la reserva de la taula i un refresc, és d’1 € i els tiquets es poden comprar a les oficines de serveis socials de l’avinguda Piera.

Edicions locals