L'alcalde Marc Candela es queixa que les obres de l'espai cívic de Can Sunyer van 'molt lentes'

Tot i això, l'Ajuntament es podria beneficiar d'una subvenció de la Generalitat del 75% del cost de l'actuació

Societat

El regidor Joan Marc Flores i l'alcalde Marc Candela
El regidor Joan Marc Flores i l'alcalde Marc Candela

L'alcalde de Martorelles, Marc Candela, s'ha tornat a mostrar molt molest per l'endarreriment de les obres de construcció del nou espai social per als veïns de Can Sunyer, que s'està executant a l'entorn del local de petanca, i ha assegurat que van "molt lentes".

Amb tot, no ha avançat quan podria estar enllestida l'actuació: "ara mateix, no puc confirmar cap data". Però sí que s'ha mostrat esperançat que pugui estar acabada a principis del 2019 com a molt tard: "esperem que estigui a l'hivern". En tot cas, serien diversos mesos més tard del que tenia previst l'Ajuntament a l'inici de les obres, que contemplava la seva finalització per a la Festa Major, al setembre.

L'únic que sí que confirma Candela, pel que fa a tempos, és que abans del 31 de desembre de 2019 ja estarà en ús. Per llunyana que sigui, es tracta d'una data molt important. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat tenia previst subvencionar el 75% dels diners de les obres de la reurbanització del barri de Can Sunyer de Martorelles, així com de la construcció de l'espai social (ambdues incloses en la Llei de Barris), però només d'aquelles actuacions que s'haguessin fet a 30 de juny del 2018. Aquesta setmana, però, s'ha decidit ampliar el termini un any i mig més. Això significa que, si tot va com està previst i la construcció està finalitzada abans d'acabar el 2019, la Generalitat pagarà el 75% del preu de les obres.

L'edifici i l'estructura del centre cívic sí que estan construïts, però encara falten tancaments com parets i cobertes.

Edicions locals