L'Ajuntament de Martorelles ofereix una excursió a PortAventura per només 10 € amb el programa Vacances Joves

El cicle també inclou dues sortides més al mateix preu: una per fer 'humor amarillo' i una altra d'activitats aquàtiques

Cultura

El programa Vacances Joves de l'Ajuntament de Martorelles programa una excursió a PortAventura per 10 €
El programa Vacances Joves de l'Ajuntament de Martorelles programa una excursió a PortAventura per 10 €

L'excursió a PortAventura d'aquest divendres –per 10 €– serà la primera del cicle de sortides Vacances Joves 2018 engegat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Martorelles i adreçat a persones d'entre 12 i 30 anys, que tant poden ser empadronades a Martorelles com en altres municipis. La sortida des de Carrencà serà a les 08.30 h i la tornada està prevista per a les 19 h. 

El programa també inclou dues sortides més al mateix preu. Una al campament Rio Loco de Massanes per fer l’activitat Humor amarillo el proper dimecres 18 de juliol. I la darrera serà el dimecres 25 de juliol, amb la visita a la base nàutica de Pineda de Mar per practicar caiac, catamarà i bananabus. En aquestes dues activitats, l’hora de sortida serà a les 9 h des de Carrencà i l'arribada està prevista per a les 16.30 h al mateix lloc.

Les tres excursions tenen un preu de 10 € cadascuna, que inclou l'autocar i l'entrada, i les inscripcions es poden fer al Celler de Carrencà.

Edicions locals