Amazon entrega 10 Kindles i un xec regal de 1.000 € a l'escola Les Pruneres

L'objectiu és fomentar la lectura digital entre els més petits

Societat

Amazon entrega 10 kindles i un xec regal de 1.000€ a l'escola Les Pruneres
Amazon entrega 10 kindles i un xec regal de 1.000€ a l'escola Les Pruneres | Ajuntament de Martorelles

La multinacional instal·lada a Martorelles Amazon ha entregat aquest dimecres al matí 10 dispositius Kindle –llibres electrònics– i un xec regal per valor de 1.000 euros a l'escola Les Pruneres del municipi. Es tracta d'una acció comunitària que Amazon està duent a terme a les poblacions on té planta de logística per tal de fomentar la lectura digital en els més petits.

La directora de l'escola, Montse Rubió, el regidor d'Ensenyament, Joan F. García, i els alumnes de tercer de primària han estat els encarregats de rebre el material de mans de la comitiva d'Amazon encapçalada pel director de la planta de Martorelles, Michael Speich: "Estem molt agraïts a l'empresa per aquesta donació i valorem també la tasca solidària que fa amb el voluntariat" declarava Rubió.

Els representants de l'empresa han confirmat que abans de finalitzar l'any repetiran aquesta iniciativa amb l'altra escola del municipi, la Simeó Rabasa. 

Implicació amb la comunitat

A través del programa Amazon In The Community, Amazon s'implica en els municipis on està instal·lada, ja sigui a través de donacions de Kindles a les escoles locals, o bé col·laborant en diferents iniciatives solidàries amb els Voluntaris Amazon.

Edicions locals