El pati de la Masia de Carrencà acull la celebració de la revetlla de Sant Joan a Martorelles

Fins divendres es poden comprar els tiquets (1 €) al Celler de Carrencà

Cultura

El pati de la Masia de Carrencà celebrarà la revetlla de Sant Joan
El pati de la Masia de Carrencà celebrarà la revetlla de Sant Joan | Ajuntament de Martorelles

El pati de la Masia de Carrencà acollirà dissabte (a partir de les 20.30 h) les celebracions de la revetlla de Sant Joan, que s'iniciaran amb la rebuda de la Flama del Canigó i finalitzaran a la matinada amb el dj Angel Nohales.

La plaça Catalunya de Mollet serà un any més el lloc on es recollirà la Flama del Canigó (20 h) i des d'on el Club Karate Martorelles, la Joventut Sardanista, i els Gegants de Martorelles la pujaran corrent fins al pati de la Masia de Carrencà. Allà es llegirà el manifest de la Flama del Canigó (20.30 h) per donar inici a la revetlla.

A les 21.30 h arribarà el Sopar Popular de Sant Joan: els assistents hauran de dur el sopar de casa i el tiquet (1 €) –es pot comprar a les oficines de Cultura al Celler de Carrencà fins al 22 de juny, de 8h a 15h–, que inclou la coca, el cava i la reserva del lloc. L’aforament màxim per aquest sopar és de 300 persones

Tot seguit, a les 23.30 h, la colla local de Diables Llamps i Trons encendran la foguera de Carrencà, i a la mitjanit, al mateix pati de la Masia de Carrencà, començarà una discomòbil per a tots els públics amb el dj Angel Nohales fins a les 4 h.

La revetlla està organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles, la Joventut Sardanista, Gegants de Martorelles i la colla de diables Llamps i Trons. 

Revetlla del Casal d’avis

D’altra banda, el Casal d’Avis La Masia i Can Sunyer celebrarà dijous (de 17 h a 20 h) la seva particular Revetlla de Sant Joan el proper dijous 21 de juny a l’Envelat. Els tiquets (6€) inclouen berenar, patates xip, olives, formatge, pa de pagès amb tomàquet, pernil i embotits, coca de Sant Joan, aigua, refresc, vi, cava i xarrups.

A Santa Maria de Martorelles

A la plaça de l'Església de Santa Maria de Martorelles també se celebrarà dissabte la revetlla a partir de les 21 h. S'obsequiarà els assistents amb una copa de cava i coca.

Edicions locals