Fins a 1.000 € per al guanyador del concurs de cartells de Festa Major de Martorelles

Es tracta de la cinquena edició del certament al municipi

Cultura

Fins a 1.000 € per al guanyador del concurs de cartells de Festa Major de Martorelles
Fins a 1.000 € per al guanyador del concurs de cartells de Festa Major de Martorelles

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles ha convocat la cinquena edició del Concurs de Cartell de la Festa Major del municipi que se celebrarà de l'1 a l'11 de setembre. El guanyador del concurs pot guanyar fins a 1.000 €.

Als cartells, que s'han de presentar al Celler de Carrencà abans del 22 de juny a les 15 h, hi ha de constar el text: “Festa Major Martorelles 1 i 2, 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre de 2018”, i cal incloure obligatòriament referències a les entitats de Martorelles, especialment aquelles que participen de la programació de Festa Major, i el logo de l'Ajuntament. La tècnica és lliure i cada concursant pot presentar fins a dues obres, ambdues inèdites.

El jurat format per la Comissió de Festa Major i pel Plenari del Consell de Cultura de Martorelles seleccionarà tres obres perquè posteriorment el Plenari del Consell de Cultura triï l‘obra guanyadora.

Tot seguit, l’Ajuntament es posarà en contacte amb la persona guanyadora abans del proper 6 de juliol. Aquesta haurà de fer entrega en format digital i corregit del cartell per tal que se li aboni la primera part del premi valorat en 300€. La segona part se li abonarà amb l’entrega de la resta de material: disseny i maquetació del fulletó del programa, disseny de la pancarta i disseny d'anuncis per a la premsa escrita. Si la persona guanyadora de l'obra no es veu capacitada per a fer el disseny i maquetació amb format digital i corregit del cartell, a més del fulletó del programa i els dissenys de la pancartes i els anuncis per a la premsa escrita abans del 23 de juliol, pot renunciar a aquesta part del lliurament i, per tant, renunciar a la segona part del premi valorada en 700€.

L’obra guanyadora serà presentada amb el conjunt de la programació de la Festa Major de Martorelles entre la tercera i la quarta setmana del mes de juliol del 2017.

Edicions locals