L’Ajuntament consultarà als veïns de Can Sunyer si volen convertir el solar dels carrers Girona i Aragó en un aparcament o en un parc

Hi haurà tres respostes, entre les que també es contempla construir ambdues opcions en el mateix espai

Societat

 L’Ajuntament consultarà als veïns de Can Sunyer quin ús volen fer del solar entre els carrers de Girona i d’Aragó
L’Ajuntament consultarà als veïns de Can Sunyer quin ús volen fer del solar entre els carrers de Girona i d’Aragó | Ajuntament de Martorelles

Un cop enllestides les obres del barri de Can Sunyer de Martorelles, l'Ajuntament i la Policia Local es van reunir amb els veïns del barri el passat 22 de maig per tractar de resoldre la manca d’espais per estacionar. A partir d'aquí, l'Ajuntament ha comunicat que consultarà als veïns sobre l'ús del solar que hi ha entre els carrers de Girona i d'Aragó amb tres opcions de resposta: fer un parc infantil, habilitar l'espai com a aparcament o construir tant un parc com un aparcament més petits.

Aquesta consulta es proposarà directament als veïns en una propera trobada el 5 de juliol. Aquell dia, l'Ajuntament portarà també propostes tancades sobre l’aparcament per a motocicletes.

Tot plegat sorgeix després que la Policia Local de Martorelles emetés un comunicat a mitjans de maig per informar que posaria fi al període de tolerància pel que fa les infraccions d’estacionament al barri de Can Sunyer. El cos de seguretat municipal i l’Ajuntament havien acordat una certa permissivitat pel que fa les sancions d’estacionament a la zona donada l’excepcionalitat de les obres de remodelació del barri –que han suposat la desaparició de set places d'aparcament–.

Edicions locals