La Biblioteca acull la primera Festa de l'energia sostenible

Tallers infantils, xerrades i una exposició per conscienciar sobre la importància de l'estalvi energètic

Societat

La Biblioteca acull la primera Festa de l'energia sostenible
La Biblioteca acull la primera Festa de l'energia sostenible

Martorelles

La Biblioteca Montserrat Roig serà l'escenari, aquest dimecres, de la primera Festa de l'energia sostenible de Martorelles, un conjunt d'activitats organitzades amb motiu de la Setmana de l’Energia 2018. 

La jornada arrencarà a les 16.30 h i s'allargarà fins a les 19.30 h amb l'activitat infantil Pedalem amb energia, un taller en què els participanrts podran generar energia pedalant amb bicicleta a través d'un enginy mecànic, i amb l'energia generada prepararan crispetes per als assistents. 

A les 18.30 h hi haurà la xerrada-taller Coneixem els avantatges dels nous comptadors elèctrics? Sabem com fer-ho perquè ens ajudin a estalviar?, a càrrec del gestor energètic de l'Ajuntament. La xerrada ajudarà a tenir coneixement de les funcions que ens aporten els nous comptadors elèctrics digitals i reduir els consums energètics i el cost econòmic. Es recomana portar factures elèctriques recents. 

D'altra banda, durant tota la setmana, del 21 al 26 de maig, hi haurà l’exposició Actuem amb energia amb dos torns de guia comentada de 20 minuts: a les 17 h i a les 18 h del dimecres 23 de maig. L’exposició mostra els avantatges i inconvenients d'encendre un llum, què és el canvi climàtic i quines conseqüències té, etc.

Finalment, el mateix dimecres a les 19.30 h se sortejarà entre els assistents un comptador d'energia intel·ligent wifi de la marca Circutor amb el qual es podrà conèixer el consum d'energia elèctrica de la llar de manera instantània, via app mòbil i ordinador.

Edicions locals