Detingut a Martorelles pel robatori amb força a l’interior de tres vehicles

Amb aquesta detenció els Mossos d'Esquadra resolen quatre casos de robatori registrats l'últim mes

Societat

Detingut a Martorelles per robatori amb força a l’interior de tres vehicles
Detingut a Martorelles per robatori amb força a l’interior de tres vehicles

Martorelles

La Policia Local de Martorelles va detenir la matinada de divendres 11 de maig un home que, presumptament, durant tres nits hauria robat a l’interior de diversos vehicles del municipi. Concretament, la detenció es va produir al carrer de Can Coll, a la urbanització de Can Rabasa.

El presumpte lladre guardava les pertinences sostretes a l’interior del seu vehicle, identificat per la Policia la mateixa nit. Entre d’altres, els agents van trobar caràtules de ràdios de vehicles, un aparell de teletac i una cadireta de nen. 

La Policia Local de Martorelles va presentar el detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Mollet, que en investigar el cas van imputar-li tres robatoris més de les mateixes característiques: vidres trencats o panys manipulats i sostracció de diversos elements de l'interior dels vehicles.

Un va produir-se el 13 d'abril a Calella; un altre el 8 de maig a l'aparcament públic del carrer Anselm Clavé de Martorelles i un altre el dia següent, 9 de maig, al carrer Can Molist de Martorelles.

El detingut, de 64 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Fost, ja tenia sis antecedents policials per casos similars: robatoris a l'interior d'habitatges, a l'interior de vehicles i robatoris o furts d'ús de vehicles.

Edicions locals