La Festa de la Primavera de Can Sunyer inaugurarà la reurbanització del barri

La jornada festiva se celebrarà dissabte amb espectacles familiars, música, foodtrucks i una tabalada

Societat

La festa tindrà lloc a l'entorn de la plaça El·líptica durant tot el dissabte
La festa tindrà lloc a l'entorn de la plaça El·líptica durant tot el dissabte

Martorelles

Martorelles celebrarà dissabte vinent, 19 de maig, la Festa de la Primavera de Can Sunyer. Com és habitual, el barri serà el punt neuràlgic de la festa, i més aquest any coincidint amb la finalització de les obres de reurbanització del barri. De fet, apunten des de l’Ajuntament, el principal motiu de celebració d’enguany serà la remodelació del barri.

Les activitats començaran a les 10 h amb la inauguració de les obres de reurbanització amb una cercavila a ritme de la xaranga Tocabemolls, seguida d’una xocolatada popular (11 h) oberta a tothom i d’un taller familiar en què es faran quadres artístics i decoratius amb materials reciclats. A les 12 h hi haurà l’espectacle infantil musical d’animació Zum, i les 13 h l’actuació del grup local Rondalla, format per un quartet de gent gran.

Al les 14 h hi haurà un dinar de carmanyola o de foodtruck amb tres ofertes gastronòmiques diferents: el menjar grec de l'Olympus; els especialistes en patates The Potatoe Barber; i els amants dels frankfurts, Stop&Food. Els foodtrucks serviran menjar a l’entorn de la plaça El·líptica de les 11 a les 19 h.

A la tarda, després de dinar, hi haurà jocs de fusta per als més petits de 16 a 19 h, i a les 18 h serà el torn de l’animació infantil amb La Festa dels Méstumàcats, seguida d’un festival holi de benvinguda a la primavera i una exhibició de Bollywood a càrrec de l’escola de dansa Pas a Pas (19 h).

La jornada continuarà amb la trobada de tambors i bestiari de foc (20.30 h) amb diferents grups convidats a la Tabalada a càrrec de del grup local Llamps i trons de Martorelles, i tancarà la jornada festiva al barri una discomòbil que començarà a les 22.30 h.

A més, durant tot el matí hi haurà jornada de portes obertes al Centre de Suport a la Llar amb una mostra de flors realitzades amb materials reciclats i fetes pels mateixos usuaris de l’equipament i un photocall primaveral.

 

 

Edicions locals