Èxit de participació a les jornades naturalistes de Santa Maria de Martorelles

Els organitzadors ja pensen en la tercera edició del 'Naturalment, Santa Maria'

Societat

Èxit de participació a les jornades naturalistes de Santa Maria de Martorelles
Èxit de participació a les jornades naturalistes de Santa Maria de Martorelles

Santa Maria de Martorelles

Santa Maria de Martorelles va viure un cap de setmana intens amb la segona edició del Naturalment, Santa Maria, unes jornades naturalistes que volen donar a conèixer l'entorn natural de la població. Amb una participació major que la de la primera edició, l'organització ha mostrat la seva satisfacció per "l’acceptació que està tenint la iniciativa entre els veïns del poble i dels pobles del voltant, així com la valoració tan bona que en fan els ponents i col·laboradors".

Les activitats més lúdiques com la gimcana nocturna, el tastet naturalista amb música de Can Flor, o el concurs de fotografia per Instagram (podeu veure aquí les fotografies guanyadores), combinades amb unes xerrades més tècniques i de fons, com la dels rapinyaires, el cens de Lavatera Olbia, o la tarda sobre la cacera, "fan que el programa sigui interessant per a totes les edats", apunten els organitzadors, "alhora que submergim a tothom en una atmosfera naturalista molt sincera", opinen.

De cara a la propera edició, els responsables de les jornades avancen que els ratpenats, els amfibis i les plantes remeieres seran alguns dels protagonistes, que encaixaran en un programa "amb el mateix esperit marcadament naturalista". L'organització ha volgut agrair la seva col·laboració econòmica a l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles i al Consorci del Besòs-Tordera, i al grup de voluntaris "totalment entregats" que han fet possibles les jornades.
 

Edicions locals