Marc Candela repetirà com a cap de llista d'ERC a Martorelles

El martorellenc és el primer alcalde baixvallesà confirmat per aspirar a la reelecció

Política

Marc Candela, candidat a la reelecció
Marc Candela, candidat a la reelecció

Martorelles

El cap de llista d'ERC a Martorelles en les eleccions municipals de 2015 i actual alcalde, Marc Candela, va ser elegit dimecres al vespre en l'assemblea dels republicans al municipi com a candidat per a les eleccions municipals de l'any que ve, que se celebraran a finals de maig.

La candidatura de Candela, l'única presentada, va ser aprovada per unanimitat per la dotzena de militants republicans al municipi.

Marc Candela és arquitecte tècnic de professió, i ara fa tres anys va esdevenir l’alcalde més jove del Vallès Oriental, amb només 31 anys. En les últimes eleccions municipals, ERC va ser la força més votada a Martorelles amb 610 vots –el 2011 n'havia obtingut 184– i tres regidors, els mateixos que va obtenir UxM amb 458 vots.

Aquests resultats van permetre als republicans acordar un pacte de govern amb PSC, Més Acció per Martorelles (MAPM) i ICV-EUiA i arrabassar l'alcaldia a Romuald Velasco, d'UxM.

La candidatura d'ERC serà presentada públicament en un acte al pati de la masia de Carrencà el 21 d'abril, en què també es donaran a conèixer els trets bàsics de la llista, així com els objectius que es marcarà la formació de cara al període 2019-2023.

Edicions locals