Comencen les obres del nou espai cívic de Can Sunyer

L'Ajuntament preveu que tota l'obra pugui estar enllestida per la festa major, al setembre

Societat

Les obres de construcció del nou espai cívic de Can Sunyer ja han començat. La setmana passada s’iniciaven els treballs previs al terreny on es construirà un edifici annex a l’actual local de la petanca i al bar de la piscina  que dóna al parc de Can Sunyer.

D’una banda, es reformarà l’interior de l’edifici ja existent i, de l’altra, l’annex de nova construcció comptarà amb una sala polivalent i d’informàtica, una aula de cuina, una sala de reunions i un local amb magatzem pel club de petanca. A més, el servei de bar-restaurant tindrà llicència d’activitat durant tot l’any. “Volem que el bar, que ara només està obert per la temporada de piscina, pugui donar servei durant tot l’any”, explica l’alcalde de Martorelles, Marc Candela.

L’Ajuntament preveu que tota l’obra –inclosa en el programa de Llei de barris de la Generalitat– pugui estar acabada per la festa major, a principis de setembre. De fet, la Generalitat només subvencionarà el 75% dels treballs que es facin abans del 30 de juny quan acaba el termini  previst per la llei. “Hem parlat amb la constructora –Cobra Instalaciones y Servicios SA– perquè acceleri les obres al màxim ja que tot el que quedi per fer el 30 de juny costarà a l’Ajuntament quatre vegades més”, apunta Candela. La prioritat és que la part de l’obra que afecti la zona de les piscines –on s’aixecarà el paviment d’entrada– pugui estar acabada a principis de juny.

Edicions locals