Martorelles adjudica les obres de l'espai cívic de Can Sunyer

S'ha fet per 549.000 a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios i amb un termini previst de quatre mesos

Societat

L'Ajuntament de Martorelles va adjudicar dimarts, en ple extraordinari i per unanimitat, el contracte de les obres del futur espai cívic de Can Sunyer a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA per un import total de 549.184,63 euros i amb un termini previst de quatre mesos a partir de l’inici de les obres. Al concurs van presentar-s'hi 13 empreses.

El nou equipament comptarà amb un servei de bar-restaurant amb llicència d’activitat durant tot l’any, una sala polivalent, una aula de cuina, una sala de reunions i un local amb magatzem pel club de petanca.

El nou edifici es construirà finalment de forma annexa a l’actual local de la petanca i al bar de la piscina que dóna al parc de Can Sunyer, una ubicació acordada entre els responsables de la Llei de Barris, l'Ajuntament i l'Associació de Veïns de Can Sunyer.

Es tracta d'una modificació respecte al projecte inicial, que preveia la construcció d'un nou edifici en un solar del carrer de Girona, però els terminis de la Llei de Barris van fer descartar aquesta opció. Ara aquest espai serà adequat com a parc i com a aparcament públic de vehicles.

Amb aquesta nova ubicació, a més, es facilita l’accés de la ciutadania al centre, s'amplien els serveis de la zona i es redueix el volum de l’obra sense murs de contenció.

En l’exposició del punt, l’alcalde Marc Candela va justificar que l'adjudicació s'aprova amb urgència perquè les certificacions d’obra que es facin després del 30 de juny no estaran subvencionades amb el 75% per la Generalitat a través de la Llei de Barris.

 

Edicions locals