Les biblioteques de Sant Fost i Martorelles participen al 1r concurs d'Instagram de la DO Alella

Per concursar cal penjar una foto relacionada amb el món del vi, titular-la, geolocalitzar-la, citar una biblioteca i posar-hi l'etiqueta #vinstagramdoalella2018

Cultura

Aquest gener ha començat un concurs d’instagram de la DO Alella en què hi participen les biblioteques de Sant Fost i Martorelles. El certamen consisteix en publicar al compte personal una fotografia relacionada amb el món del vi en general –vinyes, cellers, enoturisme, etc.

Els participants hauran de posar-li un títol a la foto, geolocalitzar-la, mencionar una de les biblioteques participants –com la Biblio@teneu de Sant Fost o la Montserrat Roig de Martorelles – i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018.

Un jurat triarà 21 fotografies de totes les presentades i seleccionarà les tres millors. Els concursants podran endur-se tres premis que inclouen diverses activitats, com un menú de maridatge de vins Do Alella, visites guiades a cellers o una experiència enoturística, entre altres premis. El concurs estarà vigent fins el proper 31 de març.

Edicions locals