Pimec del Vallès Oriental homenatja els socis amb més antiguitat

Quatre empreses baixvallesanes han rebut un reconeixement aquest any

Economia

Pimec Vallès Oriental va celebrar fa uns dies un acte per retre homenatge a les empreses del territori que fa més anys que estan associades a la patronal, una iniciativa pensada per posar en valor l’associacionisme i facilitar la coneixença i comunicació entre els empresaris de la comarca.

En aquesta ocasió van tenir reconeixement quinze empreses i entitats emblemàtiques del Vallès Oriental, que "representen una mostra molt variada quant a sectors d’activitat", apunta la patronal. L'acte també va servir per establir contactes i crear sinergies entre les diverses empreses.

Les firmes baixvallesanes reconegudes en aquesta ocasió van ser Suministros Arsam, de Montornès; Barnasfalt, de Parets; Gomplast, de Montornès, i Hierros Tous, de Parets. 

També van ser reconegudes Abratools, de Granollers; AVS Legal i Econòmic, de Granollers; Biokit, de Lliçà de Vall; Bonet Especialitats Hidroquímiques, de les Franqueses; Instvallès, de les Franqueses; Menzolit Vitroplast, de Granollers; Relem, de Granollers; Salerm Cosmètica Professional, de Lliçà de Vall; Talleres Cendra, de Granollers; Zedis, de Lliçà d'Amunt, i el Gremi de Constructors del Vallès Oriental, de Granollers.

El vicepresident de Pimec Vallès Oriental, Josep Lluís Santamarta, agraïa personalment la confiança i el suport dels empresaris homenatjats durant tots aquests anys. Segons apunta la patronal, "davant l'actual context, els assistents van mostrar la seva preocupació per la inestabilitat i la incertesa", i en aquest sentit van demanar que "el govern sorgit del 21-D prioritzi la governabilitat de Catalunya i posi fi a aquesta situació que afecta les empreses".
 

Edicions locals