Arrenca l’activitat al centre logístic d’Amazon amb uns 120 treballadors

L'activitat de distribució, amb entrada i sortida de camions, es posarà en marxa les pròximes setmanes

Economia

Amazon, el gegant logístic del comerç electrònic, ha començat la seva activitat a les instal·lacions de Martorelles aquest dilluns amb la incorporació d’uns 120 treballadors, tot i que de moment encara no han començat les activitats de distribució i d’entrada i sortida de camions.

Segons ha confirmat la mateixa empresa, la posada en marxa del centre logístic es durà a terme progressivament i per fases durant les pròximes setmanes. “Depèn de com avancin els processos interns veurem quan i com es pot posar en marxa el centre”, asseguren fonts d’Amazon.

La nova instal·lació a Martorelles disposa d’unes naus de 30.000 metres quadrats construïdes pel grup inversor anglès Segro.

Dels 200 treballadors que s’incorporen inicialment a les instal·lacions –la majoria mossos de magatzem que les darreres setmanes han seguit una fase de formació–, n’hi ha 114 que provenen de la borsa de treball del Servei d’Ocupació de Martorelles (SOM), una borsa que mirarà de donar la màxima cobertura a les necessitats de personal de l’empresa amb el suport de les companyies de recursos humans Adecco i Manpower.

De fet, la previsió d’Amazon és que en tres anys el centre logístic de Martorelles pugui donar feina a 600 persones. 
 

Edicions locals