Aturada general de país per denunciar la repressió de l'Estat

Activitats econòmiques de tot el territori participaran aquest dimarts en la convocatòria de la Taula per la Democràcia

Economia

Davant dels fets ocorreguts el passat 1 d’octubre, en solidaritat amb les persones que es van veure violentades i com a mostra de rebuig a l’ús de la força per resoldre conflictes polítics, moltes activitats econòmiques del Baix Vallès i de tot el país s'han afegit a la crida de la Taula per la Democràcia per fer una aturada general durant aquest dimarts.

Activitats econòmiques de tot el territori català s'afegiran aquest dimarts a l'aturada general de l'economia convocada per la Taula per la Democràcia per denunciar la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques produïts pel Govern i els organismes de l’Estat. 

L'aturada és també una mostra de rebuig i de condemna davant la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d'octubre, així com una crida a respondre de manera pacífica, ferma i continuada en defensa de les institucions i els drets fonamentals.

Al Baix Vallès, l'aturada també es preveu que afecti desenes de comerços, serveis i activitats productives, així com bona part dels serveis municipals –els ajuntaments han decretat serveis mínims–.

La Taula per la Democràcia, formada per més de 40 entitats socials, està impulsada, entre d'altres, per l'Associació Catalana d’Universitats Públiques, CCOO, UGT, Casa Nostra Casa Vostra, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, la CONFAVC-Confederació d’Associacions Veïnals, la Federació d’Assemblees de Pares i Mares-Fapac, la Federació d'Unions Esportives i Unió de Pagesos. 
 

Edicions locals