Martorelles inaugura la recuperació de l'espai de Can Camp

Un centenar de persones va participar en els actes organitzats durant la jornada de portes obertes

Societat

Martorelles va celebrar divendres de la setmana passada una jornada de portes obertes al recuperat espai de Can Camp, on des de fa unes setmanes ja estan en funcionament una quinzena d'horts urbans i ja s'ha arranjat la bassa, el safareig, la font i l'entorn. Un centenar de veïns van assistir a la trobada.

La inauguració de l'espai va aplegar un centenar de persones, que van poder gaudir tant dels horts com de l'arranjament de la bassa, el safareig i la font, que data de 1912. El parc es completarà pròximament amb una desbrossada general de la vegetació de l'indret.

 

L'alcalde, Marc Candela, recordava en el seu parlament, la importància que aquest espai havia tingut antigament. "Aquí s'hi celebraven activitats de moltes entitats, el primer record que tinc de la vida social al poble és aquí a Can Camp" deia. Tot seguit, l'escola de poesia de Martorelles va recitar una lectura poètica ambientada en el camp i l'horticultura. Després dels apunts poètics, una foodtruck de menjar ecològic i de proximitat va repartir berenar per a tots els assitents mentre la xaranga Tocabemolls amenitzava l'acte.

 

Els assistents van poder comprovar la història de l'espai amb un recull de fotografies que entitats, veïns i l'Arxiu Municipal van facilitar. 

 

Edicions locals