Daevi, de Montornès, i Mecanitzats de precisió CMR, de Martorelles, 'acceleren el creixement'

Pimec i la Diputació de Barcelona promouen cada any un programa per ajudar les pimes a créixer

Economia

Daevi, de Montornès, i Mecanitzats de precisió CMR, de Martorelles, són les dues pimes baixvallesanes que han rebut aquesta setmana els diplomes acreditatius de la seva participació a la 5a edició del programa Accelera el creixement, que impulsen la Diputació de Barcelona i Pimec amb la col·laboració dels Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) amb l'objectiu d’ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament.

Aquest programa, promogut per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació i Pimec, té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que hi han participat –48 en aquesta edició– són empreses amb voluntat d'invertir en el seu creixement, amb tres treballadors o més i cinc anys de vida, ubicades a la demarcació de Barcelona.

 

En aquestes cinc edicions han passat pel programa 247 empreses, el 59% de les quals del sector industrial. De les dues empreses baixvallesanes d'aquest any, Daevi es dedica des de fa més de 25 anys a la fabricació dels rotllos de plàstic amb cinta més usats en els treballs de pintat i manteniment de superfícies, mentre que Mecanitzats de precisió CMR es dedica des de fa 20 anys a la mecanització de precisió de peces, especialment adreçades al sector de l'automòbil.

 

El president de Pimec, Josep González, s’ha mostrat satisfet pels resultats del programa i ha assenyalat que “som conscients que per reforçar el nostre teixit productiu hem de contribuir perquè les empreses creixin, generin més riquesa i més llocs de treball”. Per la seva banda, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens, ha posat en valor la tasca realitzada pels Centres Locals de Serveis a les Empreses, que “durant l’any 2016 han atès més de 34.000 empreses i han ajudat a crear 3.400 noves empreses i més de 5.400 llocs de treball”. 

 

Edicions locals