El trasllat de l'oficina de Correus de Sant Fost es farà en cinc mesos

Dimarts el comitè d'inversions de la societat estatal adjudicava les obres d'adequació del local que Correus ha llogat a l'edifici de l'Ateneu, on s'instal·larà la nova oficina, un espai de 160 metres quadrats.

Societat

Els treballs per habilitar l'espai tindran un cost de 227.800 euros, i estaran enllestits en el termini de cinc mesos "si no hi ha problemes amb els permisos", alerta Vicenç Ibáñez, portaveu de Correus a la zona.
Segons Ibáñez, la demora en les obres de la segona fase de l’Ateneu ha provocat que es retardi l'adequació de l'espai. "Fins a l'octubre no es va poder signar el contracte de lloguer del local, al novembre es va fer el projecte tècnic i ara es fa la inversió", apunta Ibáñez.
En resposta a les queixes dels usuaris pel servei postal a la població, Ibáñez indica que la plantilla és "adequada" pel volum d’habitants, però que els problemes amb la infraestructura (el local) "fa que el servei perdi eficàcia". En aquest sentit, el portaveu de Correus equipara la situació de Sant Fost a la de Martorelles on també s’han rebut queixes pel servei. Segons Ibáñez feia temps que Correus buscava un local de compra per ubicar una única oficina per a totes dues poblacions, una idea que es va descartar perquè "cap dels dos Ajuntaments volia perdre el servei”, diu.

MARTORELLES A L’ESPERA

Els mòduls provisionals on ara es troba la seu de Correus a Sant Fost sembla que tenen els dies comptats. En el cas de Martorelles la solució encara no està definida. L'Ajuntament va cedir a Correus una nau al carrer Indústria per ubicar-hi l'oficina, ara als baixos d’un bloc al carrer Primavera, amb la condició que la societat estatal habilités una primera planta on se situés la seu de la Policia. Segons Ibáñez, Correus ja ha lliurat el projecte al consistori i n'espera resposta.

Edicions locals